Welkom bij

Huisartsen Leest

Afspraak maken

Gelieve NIET-DRINGENDE vragen via MAIL (info@huisartsenleest.be) te sturen om telefonische overbelasting tijdens de raadpleging te beperken.’

Geboorte Lou (Dr. Elise Peeters)

Hallo wereld! Op vrijdag 22 maart is Dr. Peeters bevallen van een zoontje Lou.
Ondertussen zijn ze thuis en stellen ze het goed. Ze genieten nu volop van hun kersvers gezin.

Nieuwe huisarts Dr. Rosanne Verbruggen

Vanaf maart 2024 komt Dr. Rosanne Verbruggen ons team versterken. Zij stelt zich graag even voor.

“Na de basisopleiding geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen startte ik in 2019 met vol enthousiasme aan de huisartsenopleiding. Ik deed hier verschillende ervaringen op: huisarts op het platteland in de Kempen, zaalarts op vaatheelkunde en neurochirurgie in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden en huisarts in Kapelle-op-den-Bos. Na deze opleiding ging ik voor 1.5 jaar in Tisselt aan de slag als vaste huisarts.

Naast huisartsgeneeskunde zette ik mijn passie voor sport om in het behalen van een masterdiploma sportgeneeskunde aan de KU Leuven. Je kan daarom ook bij mij terecht voor vragen of problemen die te maken hebben met sport en beweging zoals blessures, sportmedische onderzoeken (zonder inspanningstest) en veilig sporten. Ik begeleid de competitieroeiers van TRT Hazewinkel met hun sportmedische vraagstukken. In mijn vrije tijd probeer ik regelmatig te sporten: je vindt mij dan al spurtend, springend of hordelopend terug op de atletiekpiste.”

Dr. Elise Peeters

Dr. Elise Peeters zal vanaf 1 oktober 2023 ons team komen versterken.

Zij is HAIO (huisarts-in-opleiding) sinds oktober 2022. Voor zij huisarts-in-opleiding werd, werkte zij al 2 jaar als radioloog-in-opleiding en als arts bij Kind & Gezin. Zij heeft dus al heel wat ervaring met echografieën en voor alle opvolging en vragen over pasgeborenen, peuters, kleuters en kersverse mama’s kan je dus ook zeker bij haar terecht.

Het afgelopen jaar heeft zij zich verder gespecialiseerd in de huisartsgeneeskunde bij Dr. Wuyts en Dr. De Boeck in Begijnendijk en het komende anderhalf jaar zal zij haar traject nog vervolledigen bij Dr. Deruyver.

Zij kijkt er naar uit jullie allen te mogen ontmoeten!

Nieuw praktijk

Vanaf 1 augustus 2022 verwelkomen we jullie graag in onze nieuwe praktijk te Molenstraat 12/0001 in Leest.